All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:

Het bouwproces

De bouw van uw eiken bijgebouw of overkapping wordt bij ons met liefde en vakmanschap uitgevoerd. Zo zoeken wij, passend bij uw wensen, de perfecte stam om een pracht stuk eikenhout van te zagen.

Werkplaats

De bewerkingen vinden plaats in de werkplaats. De voor u bestemde producten worden met zorg gepast en gemerkt, zodat we bij u ter plaatse zo min mogelijk tot last zijn en de bouwtijd ter plaatse zo weinig mogelijk tijd in beslag neemt.

De fundering wordt uiteraard ter plekke gemaakt, waarna we het geheel komen plaatsen.

Tijdsduur

De projectduur is afhankelijk van uw vraag. Wilt u een compleet luxe gastenverblijf of gaat het om een eenvoudige overkapping. Normaal gesproken moet u rekening houden met een levertijd van ongeveer 8 weken. Van bestelling tot en met levering. Voor dergelijke bijgebouwen heeft u vaak geen vergunning meer nodig vanwege de verruiming die er is gekomen sinds oktober 2010, maar vraag het voor de zekerheid voor uw situatie altijd even bij uw gemeente na.

Kosten

Wat de uiteindelijke kosten zullen zijn, hangt af van wat uw wensen zijn. Om een gerichte prijsopgave te kunnen doen, is het belangrijk dat u uw idee├źn met ons bespreekt. Neem gerust contact op, geen vraag is te gek! En wanneer u wel een prijsvoordeel wilt, maar u heeft niet direct haast met bouwen, vraag dan naar de mogelijkheid van goedkoper bouwen. Levering zoals het in ons werk het beste uitkomt kan al snel 10% verschil maken in de kostprijs.