De bouw

Zoals u ziet wordt bij ons alles met liefde gedaan. Zo zoeken wij, passend bij uw wensen, de perfecte stam om een pracht stuk eikenhout van te zagen. De bewerkingen vinden plaats in de werkplaats. De voor u bestemde producten worden met zorg gepast en gemerkt, zodat we bij u ter plaatse zo min mogelijk tot last zijn en de bouwtijd ter plaatse zo weinig mogelijk tijd in beslag neemt. De fundering wordt uiteraard ter plekke gemaakt, waarna we het geheel komen plaatsen.

OfferteaanvraagSnel contact

Tijdsduur

De projectduur is afhankelijk van de vraag die u heeft. Wilt u een compleet luxe gastenverblijf of gaat het om een overkapping. Normaal gesproken moet u rekening houden met een levertijd van ongeveer 8 weken. Van bestelling tot en met levering. Voor dergelijke bijgebouwen heeft u vaak geen vergunning meer nodig vanwege de verruiming die er is gekomen sinds oktober 2010, maar vraag het voor uw situatie altijd even bij uw gemeente na.

Kosten

Wat de uiteindelijke kosten zullen zijn, hangt af van wat uw wensen zijn. Om een gerichte prijsopgave te kunnen doen, is het belangrijk dat u uw ideeën met ons bespreekt. Neem gerust contact op, geen vraag is te gek! En wanneer u wel een prijsvoordeel wilt maar u heeft niet direct haast met bouwen, vraag dan naar de mogelijkheid van goedkoper bouwen. Levering zoals het in ons werk het beste uitkomt, kan al snel 10% verschil maken in de kostprijs.

Hans Boll

Hans Boll, eigenaar

Fine-Oak heb ik opgericht vanuit de passie om echt vakwerk te leveren. Onze persoonlijke aanpak, de creatieve ontwerpen en perfecte uitvoering hebben geresulteerd in een grote lijst tevreden opdrachtgevers. Benieuwd? Bel of mail me op 06-15523738 of sales@fine-oak.nl.