All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:

Eiken overkappingen

terrasoverkapping met schuin dak

Fine Oak bouwt niet alleen exclusieve eiken bijgebouwen op maat, maar ook eikenhouten overkappingen. Denk daarbij aan: een eiken carport, een eiken veranda of een eikenhouten terrasoverkapping.

Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan.
Kies ook voor de kwaliteit van een eikenhouten buitenhuis, een eiken tuinhuis of een ander eiken gebouw van Fine Oak. Wij leveren timmerwerk op maat af, waar u nog jarenlang plezier van zult ondervinden.

Of het nu een kantoor of een garage is, eiken gebouwen stralen een unieke status van luxe en comfort uit.

Laat u inspireren door onze voorbeelden onderaan deze pagina.

Voorbeelden eiken overkappingen

Het buitenleven

Ook verslaafd aan het relaxte buitenleven? Mensen die van het relaxte buitenleven houden, zorgen er natuurlijk voor dat hun tuin in het voorjaar, tijdens de zomer en in de nazomer een fraai afgewerkt paradijs is. Een goed verzorgde tuin is bij uitstek een plek om heerlijk te ontspannen. Met name als de tuin voorzien is van een eikenhouten overkapping, komt u volledig tot rust en is uw tuin van alle gemakken voorzien. Eikenhouten bijgebouwen in de tuin hebben namelijk een behoorlijk aantal plussen.

Extra opslagruimte

Een eikenhouten overkapping biedt veel extra ruimte. U kunt het eiken gebouw gebruiken om tuinspullen in op te slaan of het speelgoed van uw kinderen in op te bergen. Een eiken overkapping is ook ideaal om gereedschappen, fietsen, tuinkussens en ander materiaal in op te bergen. Zo heeft u deze spullen niet alleen snel bij de hand als dat nodig is, maar blijven ze ook goed droog en voorkomt u roestvorming en schimmelvorming.

Hobbyruimte

Een eiken overkapping kunt u benutten als extra hobbyruimte. U kunt de eikenhouten overkapping helemaal naar eigen wens inrichten en uw hobbyspullen daar eenvoudig in opslaan. Het mooie van een eikenhouten overkapping als hobbyplek is, dat u ook bij wat slechter weer gewoon heerlijk aan de slag kunt met uw favoriete bezigheid.

Multifunctioneel

Een eiken overkapping kan nog veel meer functies hebben. Naast een eiken tuinhuis kunt u denken aan functionaliteiten zoals een eikenhouten carport of een multifunctionele overkapping (die bijvoorbeeld handig is om onder te barbecueën bij iets minder weer).

Voorbeelden van eikenhouten overkappingen:

  • overkapping
  • carport
  • veranda
  • terrasoverkapping
  • etc.

Zie ook de andere eikenhouten bijgebouwen.

Pluspunten eiken overkappingen

Denk bijvoorbeeld aan de volgende pluspunten van een eikenhouten overkapping in de tuin:
  • Extra opslagruimte
  • Hobbyruimte
  • Multifunctioneel
  • Natuurlijk bouwmateriaal
  • Uit de wind en de regen zitten

Natuurlijk bouwmateriaal

Eikenhout als bouwmateriaal is tenslotte een prima keuze. Eikenhout is namelijk een duurzame keuze, ‘ijzersterk’ hout dat tegen een stootje kan en dat prima bewerkt en gekleurd kan worden. Een offerte voor een eikenhouten bijgebouw aanvragen, is dan ook een prima initiatief.

Mogelijkheden qua ontwerp en uitvoering

Het mooie van eikenhouten overkappingen is, dat deze in tal van ontwerpen en uitvoeringen mogelijk zijn. Bij Fine Oak kunt u gewoon uw eigen ontwerp eikenhouten overkapping, eikenhouten carport of veranda van eiken maken en het project in overleg met ons laten uitvoeren. Onze zeer ervaren timmerlui gaan dan voor u aan de slag en realiseren, tegen scherpe prijzen, uw droomontwerp. Zo zit u er straks heerlijk comfortabel bij in de tuin en heeft u een extra eigen plekje.