All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:

Eiken bijgebouwen

eikenhouten bijgebouwen

Eiken bijgebouw

Fine Oak bouwt de meest exclusieve eiken bijgebouwen op maat. Een eiken garage of schuur brengt een unieke, landelijke sfeer naar uw landgoed of villa. Denk ook aan een buitenkeuken, een dierenverblijf, een poolhouse, een tuinhuis of een jachtkamer.

Zie ook onze eiken overkappingen.

Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan.
Kies ook voor de kwaliteit van een eikenhouten buitenhuis, een eiken tuinhuis of een ander eiken gebouw van Fine Oak. Wij leveren timmerwerk op maat af, waar u nog jarenlang plezier van zult ondervinden.

Of het nu een kantoor of een garage is, eiken gebouwen stralen een unieke status van luxe en comfort uit.

Laat u inspireren door onze voorbeelden onderaan deze pagina.

Voorbeelden eiken bijgebouwen

Het buitenleven

Ook verslaafd aan het relaxte buitenleven? Mensen die van het relaxte buitenleven houden, zorgen er natuurlijk voor dat hun tuin in het voorjaar, tijdens de zomer en in de nazomer een fraai afgewerkt paradijs is. Een goed verzorgde tuin is bij uitstek een plek om heerlijk te ontspannen. Met name als de tuin voorzien is van een eikenhouten buitenhuis, kom je volledig tot rust en is uw tuin van alle gemakken voorzien. Eikenhouten bijgebouwen in de tuin hebben namelijk een behoorlijk aantal plussen.

Extra opslagruimte

Een eikenhouten tuinhuis biedt veel extra ruimte. U kunt het eiken tuinhuis of eiken gebouw gebruiken om tuinspullen in op te slaan of het speelgoed van uw kinderen in op te bergen. Een eiken bijgebouw is ook ideaal om gereedschappen, fietsen, tuinkussens en ander materiaal in op te bergen. Zo heeft u deze spullen niet alleen snel bij de hand als dat nodig is, maar blijven ze ook goed droog en voorkomt u roestvorming en schimmelvorming.

Hobbyruimte

Een eiken tuinhuis is ideaal om te benutten als extra hobbyruimte. U kunt uw eikenhouten buitenhuis helemaal naar eigen wens inrichten en uw hobbyspullen daar eenvoudig in opslaan. Het mooie van een eikenhouten gebouw als hobbyplek is, dat u ook bij wat slechter weer gewoon heerlijk aan de slag kunt met uw favoriete bezigheid.

Multifunctioneel

Een eiken bijgebouw kan nog veel meer functies hebben. Naast een eiken tuinhuis kunt u denken aan functionaliteiten zoals een eikenhouten carport, een multifunctionele overkapping (die bijvoorbeeld handig is om onder te barbecueën bij iets minder weer), een garage, een poolhouse, een eiken gebouw als schuur of – daarover hieronder meer – een eiken gastenhuis.

Voorbeelden van eikenhouten bijgebouwen:

 • tuinhuis
 • schuur
 • dierenverblijf
 • buitenkeuken
 • poolhouse
 • jachtkamer
 • etc.

Zie ook de eiken overkappingen.

Pluspunten eiken bijgebouwen

Denk bijvoorbeeld aan de volgende pluspunten van een eikenhouten gebouw in de tuin:
 • Extra opslagruimte
 • Hobbyruimte
 • Multifunctioneel
 • Extra woonruimte
 • Natuurlijk bouwmateriaal

Extra woonruimte

Met een eikenhouten gastenhuis in de tuin creëert u veel extra leef- en woonruimte die wellicht in uw huis zelf ontbreken. Als u in uw woning zelf geen ruimte hebt voor een logeerkamer, is een eiken gastenhuis in de tuin natuurlijk een ideale oplossing. Eikenhouten gastenhuizen zijn online kant-en-klaar te koop en vaak voorzien van allerlei gemakken, zoals toiletten, een comfortabele zit- en slaapruimte en – al naar gelang uw wensen – een douche, eventueel een jacuzzi en zelfs een sauna.

Natuurlijk bouwmateriaal

Eikenhout als bouwmateriaal is tenslotte een prima keuze. Eikenhout is namelijk een duurzame keuze, ‘ijzersterk’ hout dat tegen een stootje kan en dat prima bewerkt en gekleurd kan worden. Een offerte voor een eikenhouten bijgebouw aanvragen, is dan ook een prima initiatief.

Mogelijkheden qua ontwerp en uitvoering

Het mooie van eikenhouten bijgebouwen is, dat deze in tal van ontwerpen en uitvoeringen mogelijk zijn. Bij Fine Oak kunt u gewoon uw eigen ontwerp eikenhouten tuinhuis, eiken gastenhuis, eikenhouten buitenkeuken, houten carport of poolhouse van eiken maken en het project in overleg met ons laten uitvoeren. Onze zeer ervaren timmerlui gaan dan voor u aan de slag en realiseren, tegen scherpe prijzen, uw droomontwerp. Zo zit u er straks heerlijk comfortabel bij in de tuin en heeft u een extra eigen plekje.